iDeal of Sweden Magnet Wallet+ voor...

iDeal of Sweden Magnet Wallet+ voor Samsung Galaxy S21 Black

IDMWP-S21-01
€ 39,99
Inclusief belasting
In de kleur zwart

IDEAL OF SWEDEN is een Zweeds mode en lifestyle merk voor mobiele telefoonaccessoires. Accessories of Attraction maakt hun producten moeiteloos uitwisselbaar met een eenvoudige magnetische klik. Een ultramoderne innovatie stelt je in staat om de meest perfecte combinaties te creëren en jouw mode-idealen te volgen.

In de kleur zwart
De Magnet Wallet is een slanke en ruime portemonnee voor je telefoon vol met functies. Het vervangt je gewone portemonnee in alle opzichten, met ruimte voor 10-12 kaarten in 6 sleuven. Eén sleuf is aangepast voor ID-kaarten met een handige "pull-up" functie voor snelle toegang. Met twee "easy access" sleuven aan de achterkant voor je meest gebruikte kaarten, perfect voor buskaarten of je belangrijkste creditcards. De sleuven zijn stijlvol gesneden met speciale aandacht voor snelle toegang. Onze slanke magneetsluiting is uiterst soepel in gebruik, veiliger dan een standaard magneetsluiting en gladder dan een klassieke knop. De Magnet Portemonnee heeft een uitneembare standaard zwarte koffer inbegrepen. De telefoonhoes is handgemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen van de hoogste kwaliteit. De binnenkant is gevoerd met een luxe suède materiaal.

Een zwarte hoogwaardige, magnetisch afneembare, standaardhoes wordt meegeleverd, waarmee je je telefoon eenvoudig kunt afkoppelen voor je gemak. De hoes is ook uitwisselbaar met al onze magnetisch compatibele covers als onderdeel van Accessories of Attraction. Accessories of Attraction is een geselecteerd assortiment van producten die moeiteloos uitwisselbaar zijn en naar elkaar toe getrokken worden door een eenvoudige magnetische klik. Uitgerust met sterke, maar lichtgewicht magneten, stellen onze producten je in staat om de meest perfecte matches te creëren en zinvolle verbindingen te maken, tot in elk detail van je leven.

Dit artikel is geschikt voor: Samsung Galaxy S21
Geschikt voor merk
Samsung
Kleur
Black
Materiaal
Polyurethaan
Type hoesje
Etui
Producttaal
Niet van toepassing
Taal garantiebewijs
Niet van toepassing
Geschikt voor telefoonmodel
Samsung Galaxy S21
Merk
IDeal of Sweden
Taal handleiding
Niet van toepassing
Geschikt voor aantal pasjes
3
Mate van valbescherming
Geen extra valbescherming
Producttype
Telefoonhoesje
_Merk
Ideal of Sweden
Productlijn
Magnet Wallet+
Productgroep
Telefoonhoesje
5 Items
No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking