Apple IPHONE 15 ZWART 128GB
Apple IPHONE 15 ZWART 128GB
Apple IPHONE 15 ZWART 128GB
Apple IPHONE 15 ZWART 128GB
Apple IPHONE 15 ZWART 128GB
Apple IPHONE 15 ZWART 128GB

Apple IPHONE 15 ZWART 128GB

MTP03SXA
€ 969,00
Inclusief belasting

Productbeschrijving

Maak kennis met het nieuwe model iPhone, de iPhone 15.

Dynamic Island

Dynamic Island bubbelt meldingen en live activiteiten tevoorschijn, zodat je die niet mist als je ergens anders mee bezig bent. Je kunt je muziek bedienen, kijken wie er belt, de status van je vlucht checken en nog veel meer.

Design

Het innovatieve nieuwe design valt op door het glas aan de achterkant dat door en door gekleurd is. Voor het glas is een speciaal proces voor tweevoudige ionenuitwisseling gebruikt en de behuizing is gemaakt van hoogwaardig aluminium. iPhone 15 is dus ongelofelijk stevig.

Camera

De hoofdcamera maakt nu foto’s met superhoge resolutie. Daarmee maak je nog makkelijker foto’s vol schitterende details, van snapshots tot prachtige landschapsfoto’s.

Chip

A16 Bionic levert power voor allerlei geavanceerde features, zoals computationele fotografie voor 24‑MP foto’s en verbeterde portretten, stemisolatie voor telefoon­gesprekken en soepele prestaties voor grafisch intensieve games. Allemaal ongelofelijk efficiënt, zodat de batterij lang meegaat. Geen wonder dat het eerst een Pro‑chip was.

USB-C

Met de nieuwe USB-C-connector kun je je Mac of iPad opladen met dezelfde kabel als je iPhone 15. Je kunt zelfs met je iPhone 15 je Apple Watch of AirPods opladen. Zeg maar dag tegen die wirwar aan kabels.

32 Items
No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking