Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens met betrekking tot een geïdentificeerde of identificeerbare persoon; een identificeerbare persoon is iemand die direct of indirect geïdentificeerd kan worden. We verzamelen de volgende Persoonsgegevens van u:

 • Naam, adres, en woonplaats;
 • E-mailadres;
 • Telefoonnummer;
 • IP-adres; 
 • Informatie over uw aankopen via en gebruik van de Website.

Bepaalde Persoonsgegevens zijn noodzakelijk voor onze dienstverlening, bijvoorbeeld omdat wij zonder deze gegevens een door u geplaatste bestelling niet kunnen uitvoeren. Indien het verstrekken van Persoonsgegevens noodzakelijk is voor uw gebruik van onze dienstverlening, dan wordt dit aangegeven op het moment dat u uw Persoonsgegevens verstrekt.

Hoe verzamelen wij uw persoonsgegevens?

Wij, en onze dienstverleners, verzamelen Persoonsgegevens op verschillende manieren, waaronder:

 • Via de Website
  • Wij verzamelen Persoonsgegevens via de Website, bijvoorbeeld indien u zich aanmeldt voor een nieuwsbrief, een account aanmaakt op de Website, of een aankoop doet via de Website.
 • Via cookies en vergelijkbare technologieën
  • Wij verzamelen Persoonsgegevens door middel van cookies en vergelijkbare technologieën..

Hoe gebruiken wij uw persoonsgegevens?

Wij, en onze dienstverleners, gebruiken uw Persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

 • Het verzenden van nieuwsbrieven en/of andere marketing-gerelateerde materialen
  • Om u marketing-gerelateerde (digitale) uitingen te sturen met betrekking tot onze diensten, producten en ander nieuws over stunter.nl.
  • Om u (digitale) uitingen te sturen met daarin gepersonaliseerde aanbiedingen, gebaseerd op uw aankopen en uw gebruik van de Website, of om u eraan te herinneren dat er zich nog producten bevinden in uw winkelmandje op de Website.

Wij verzenden deze berichten indien u hiervoor uw toestemming hebt gegeven, of voor zover wij hierbij een gerechtvaardigd belang hebben. 

Met wie delen wij uw persoonsgegevens?

Wij delen uw Persoonsgegevens met:

 • Onze dienstverleners, om deze dienstverlening te faciliteren
 • Dit kunnen bijvoorbeeld hosting providers zijn, vervoerders (MyParcel), Payment Gateway (Pay.nl) of facturatiesysteem (zoals Vendit B.V.).

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?

Wij bewaren uw Persoonsgegevens zo lang als noodzakelijk voor of toegestaan is in het licht van de in doeleinden waarvoor de Persoonsgegevens zijn verzameld of worden gebruikt (zie de paragraaf “hoe gebruiken wij uw Persoonsgegevens?”), tenzij wet- of regelgeving ons verplicht om uw Persoonsgegevens korter of langer te bewaren.

Uw rechten

Indien u vragen of zorgen hebt over de manier waarop wij uw Persoonsgegevens verzamelen en gebruiken, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via shop@stunter.nl of Hof 31, 5571CB, Bergeijk. Als u gebruik wilt maken van uw recht op inzage, correctie of verwijdering van uw Persoonsgegevens, indien u een kopie van uw Persoonsgegevens wenst, gebruik wilt maken van uw recht op portabiliteit, of indien u ons wilt verzoeken de verwerking van uw Persoonsgegevens te beperken of bezwaar wilt maken tegen deze verwerking, dan kunt u dit via onze contactpagina doen. U hebt tevens het recht om een klacht in te dienen bij de autoriteit voor gegevensbescherming van uw land of regio, of op de plaats van de vermeende inbreuk. Een lijst met de Europese autoriteiten voor gegevensbescherming is hier beschikbaar.

Contact

Heeft u een vraag over de AVG of uw persoonsgegevens waar u op onze website geen antwoord op kunt vinden? Laat het ons dan gerust weten zodat we u verder kunnen helpen. Op deze pagina vindt u onze contactgegevens.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking